Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sibiriskt kök



Magin faller död i det hus där den blinda musen bor. Varför? Kanske vaknade den en morgon och tog på fel skor och en hatt av missmod. Fyllde blodet med de brända lövens gift. Och bara fortsatte framåt. Nu sitter konsekvensen och fryser i det sibiriska köket. Skrumphjärnan är skickad till reparation. Hjärtat ligger i en burk med lock och sockerbitar. Och allting väntar. På ett ord.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 1082 gånger och applåderad av 31 personer
Utvald text
Publicerad 2012-01-08 09:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skitsnyggt.

Ett förslag, kritik, subjektiv tanke, bestäm själv.

Låt titeln stanna kvar i ert stycke och ta bort "på ett ord", ta bort titeln och "döp om" dikten till "ett ord".

Dina ord ändå. Det är ett gott betyg.
2012-05-31

    sifaka
Den här texten känns fulländad. Den känns. Så vemodigt vacker.
2012-01-27

  Ninananonia VIP
:I mycket bra...
2012-01-12

    Shush
Ett innehåll som är väldigt svårt att greppa, men ack så bra.
2012-01-11

    Niklas H
mmm, funderar över denna dikt och fascineras av den, dras till den, in i den utan att riktigt förstå varför. Och det är bra min vän, fantastiskt komponerat!
2012-01-09

  Catharina Edin VIP
Ja, att vänta är inte kul, nej. Väl fångat i din ljuvliga ton.
2012-01-09

  yoakimu
Fantastiskt! Jag sjunker också in i denna väntan.
2012-01-09

    flygmaskin
herregud vad bra!! den här kommer jag inte glömma i första hand...
2012-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Undrar vad Rasputin hade i sitt kök.
Mycket fisk vet jag att han åt och inget kött.
Samt att han bodde i Sibirien.
2012-01-08

    ej medlem längre
Mycket fint :)
2012-01-08

  träsnidaren
Fint!
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP