Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till henne jag älskar III

När rönnen avlövas
faller min älskades
röda kläder

hon virar sina
höfter i gulnat siden

och tar små steg
över blodet

Jag har sett henne
dansa med döden
´
Jag har sett hennes
vita fingrar som

spelar på en
flöjt av mörker




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-08 18:30



Bookmark and Share


    lenakarin
Fin!
Kärleksfull men med lite bävan, eller?
Kopplingen till rönnen o blodet o gult siden håller väldigt bra, elegant.
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin