Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De säger att man måste lära sig älska sig själv innan man kan älska någon annan på ett sunt sätt.


Jag vägrar vara ditt allt

Jag vill inte vara ditt allt
bara den som får dela din hud
och blanda den med min

Jag vill inte vara den
som bara duger när livet är kallt
eller hylla dig till någon slags gud
jag vill bara kunna vara din

Få älska dig imorgon
vara den som förstår

Jag vill inte vara dina drömmar,
får jag vara din verklighet?

Jag vill inte vara din morgon
eller den du älskade igår

Utan känslor som strömmar,
vad fan är samhörighet?

Så hela mig inte
laga mig inte
lova mig inte allt som är fint

Jag vill inte ha allt som är bra
jag vill ha diffusa stunder
jag vill bråka om småsaker
jag vill vara med och göra en blunder

Jag vill inte vara din dag
eller den du älskar i ljusa stunder

Jag vill inte bryta dig i bitar
klistra in mina fingrar mellan revben
jag vill inte bli ditt allt
du ska vara dig själv
med ditt egenvärde

Ingen kan slå mig i bitar
kärleken är mjuk och len
ingen kan vara mitt allt
utan att jag ger upp mig själv
dödar mitt egenvärde

Jag vill inte vara ditt allt
bara den som får dela din hud
och blanda den med min

Jag vill inte vara dina drömmar,
får jag vara din verklighet?




Fri vers av Fjärilsflickan
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-08 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjärilsflickan