Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppades så innerligt


Jag hoppades så innerligt
Men det känns inte längre
som vägen leder oss framåt

Hoppet är för abstrakt
Smärtan för stark

Vissa saker förblir oförlåtna
Jag tror inte jag vågar lita på dig mer

Jag vill inte känna mer
Jag orkar inte dö inombords
Varje gång det smärtar i mig
när du sårat mig igen




Fri vers av Magica VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-09 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP