Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just nu


Nattdjävul, nattdjävul


Nattdjävul, nattdjävul
Så håller du mig åter uppe
Besitter inte förmågan att
Lägga mig så överfylld av sorg
Men jag lät den överskölja mig
denna gång

Mina tankar ska förändras?
Idag insåg jag
Att det kanske börjat göra det?

Långsamt men sakta
Tar jag nu iallafall ett beslut
Hur det sedan blir får tiden utvisa
Ty jag är alltid i beredskap att fly

Jag är en vandrare – Rotlös

Nattdjävul, nattdjävul
Så håller du mig åter uppe





Fri vers av Magica VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-09 03:04



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Mångga av oss har våra nattdjävlar. Din dikt beskriver det fint!
2012-01-12

  fillatelli
Igenkännande!

Dessa nattdjävlar som väcker och får en att vanka om natten. Fram och tillbaka. Längs rummen går små nattliga vandringsleder.
2012-01-09

  Lorenzolars
Vandrandes i natten
2012-01-09

    ej medlem längre
Känner igen mig på varenda rad.
Så här är det, precis!
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP