Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Winter is coming



Och kylan och mörkret med den

Kylan som gör att folket drar sig undan
att väktarna vid muren blir mindre vaksamma

Mörkret som gör att synen begränsas
och i skuggorna allehanda faror lurar

Winter is coming

Och då är tiden för sent liden att bygga,
att befästa, att samla in

Vid brasan
planernas och konspirationernas plats

Hur att bruka
det man haver
Hur att erövra
det man ännu saknar


Winter is coming


…och spelet kan börja

Spela väl den som spela bör
förlora den, som ej spelar gör
kvar till intet, den som av spelet dör








(…och jag kommer att ta fram Tv:n igen)
;-))






Fri vers av Regular
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-09 16:32



Bookmark and Share


  Regular
So true...och kul med någon som nappade på denna något interna text tittare emellan :-D
2012-01-10

    Bitaren
In a game of thrones, you win or you die ;).
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular