Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blev inspirerad av en text här...




tanken finner vägar...

 

Att finna svaren kan ta sin tid
frågorna måste nötas in
och levas med en stund

tanken finner vägar
kors och tvärs 
om än tiden går

ett ord
en blick
en film

en nyhet
en händelse
en bok

en promenad
en vilostund
en resa

en pratstund
en inblick
en famn

allt påverkar tankens väg
och i friden finner vi de svar
som vi behöver

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 234 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-10 00:36



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Instämmer
2012-01-15

    Birgersdotter VIP
så bra skrivet
2012-01-13

    flygmaskin
väldigt sant!
2012-01-10

    ej medlem längre
Så sant!
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra