Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem vett

solar ser i dagar gryr

kom till svanens morgon sång i gryning i grus

när helst jag ber rebbas till till kall

lång natt om färden är ljus

inte ännu min älskade inte än




Fri vers av Nio
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-10 00:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ljuvligt
underfundigt formulerad dikt om nattens svanesång när solen ser dagen gry.

Vacker och stämningsfull.
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio