Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i Vardande

Vardande

vårdande vardande

 

i vardandets oevinnerliga slut

 

kryper jag ut

 

samlar några vackra stenar

 

reser mig

 

och påbörjar vandringen

ånyo

 

anar återupptäckandet av det glömda

anar letandet efter det gömda

 

sakta

över vassa stenar

 

ingen brådska

 

långsamt

 

sällsamt långsamt

 

 

det är i det långsamma det bor

 

det långsamma härbärgerar livet

 

och

 

visar mig

 

att vägen är ett tempo

 




Fri vers av Nio
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-08 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio