Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom. Och Vi.

Ges lust
Att skrika
Ut
Vårt ha..

Det vi sågs göra
Var att titta

Titta med lupp

På misären

Dissekera den
Rota
Bända
Värdera
Förfasas över

Och glädjas över att den inte är vår

Så vems är den?

Vems är denna svåra känsla av övergivenhet
Av hjälplöshet
orättvisa
Av hopplöshet

Känn efter

Och känn att

Den är din

Ingen annans




Fri vers av Nio
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-26 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio