Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolution

Byggdes stängsel
skaffade extra säkerhetslås
släppte inte in någon
för hela förtroende system
brutalt jämnades med marken
sedan den dan
du försvann ur intet
bittra erfarenhet
dominerades
hela min tillvaro
iskalla blickar studsades blankt
vid någon spontan komplimang
livet gick i spillror
med många obesvarade frågor
oavbrutet
fick ångest
att se på min egen spegelbild
för den undrade ständigt
var det värt det
att placera dig i centrum
och mig själv
i skuggan av det förflutna
slog näven i bordet
räckte väl nog med min svaghet
tog fram styrkan
släppte mig fri
här och nu
för ett värdigt liv
som jag alltid
velat




Fri vers av Rise Little One
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-10 14:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den känns i hjärtat...
2012-01-11

    lory
stark berusande samt smärtsam poem vars poäng är INSIKT....BRAVO::APPLÅDER
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One