Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

letar och Ser dig

Letar

letar guld.. i - en- sten

tung,sint kärna av stoffet

allas vårt stilla stoff staff stiff et

går vidare till en grön pyramid
hur kommer jag man någon in

i denna ...kärlek

hundarna springer ovana oblygt i sin gård

naiva eller lyckliga

är det skillnad?

tre säger jag till dig allt kretsar kring det

om igen säger hon -två

det smälter..två smälter mig.. försvinner i tvåan
i alltet. det rinner ut, den svarta gröten..sipprar..sedan väller

dreglar av tomhet. inget kvar nu. inget att göra. bara endast unik
som d e t ä r sometimes – i hjärtats sköna boning av ensamhet

undrar du var jag är och svarar till dig att det jag är är här

bortom bubblans onda utskällning stiger reser sig jag vi under. ytan in till det okändas land.




Fri vers av Nio
Läst 169 gånger
Publicerad 2012-01-10 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio