Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vännen

där är du igen!

så skönt att se dig. känna dig. lukta dig. det är bara du som luktar så. den sätter sig på händerna. din lukt.

att få krama dig. inget tjafs. du formar dig precis som mina vana rörelser. tittar lite på dig innan.

ahh…lugnet sprider..är det inte..? jo minsann. glädje. även det. tänk. vad fin du är. sviker aldrig. enda vännen som alltid är där. alltid. ..?... ställer sig i givakt. ödmjukt. sår frön i mitt sår. tjack.

min fina enda vän, varför skulle jag ge dig upp? du är här nu,.. behåller dig ett tag till.

Fin som snus sa morfar.




Fri vers av Nio
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-01-10 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio