Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lät håret växa

jag lät håret växa
medan dagarna och tiden
gled över mitt huvud
som otacksamma, själviska
fåglar med blod mellan vingspetsarna
jag lät håret växa medan tiden

rann genom mig som svart sand
i ett brinnande skymningslugn

jag lät håret växa och väntade
på er, jag minns redan allt medan
det pågår, jag

talar om en vän som om han
redan vore förlorad




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-10 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin