Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövs så lite från rätt person


Från hjärta till hjärta

Från rätt person behövs så lite, så lite för att man ska må såå bra! Ja som ett

ögonkast, hålla fast blicken eller titta på sned om han tittar med och om han

eller jag ser mer än det vi visar, bevisar och bekräftar att det inte alltid

behövs ord eller en hel mening för att man ska förstå att den andre också

tycker så. Skulle man då få något skrivet till sig så skulle man väl upp och

dansa på rosa moln och inget skulle vara omöjligt och livet skulle kännas

så härligt. Egentligen finns väl inget mer så ärligt som detta genuina väldigt

fina som en sträckt lina från hjärta till hjärta är.




Fri vers av wildah
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-10 20:54



Bookmark and Share


  TT
...en fin text med mycket känsla...!!!
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah