Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Storm kan du höra om du trycker ditt öra mot flaskans hals...


Flaskpost

I en flaska stoppar jag in ett brev till dig. Jag lägger flaskan i sjön som sedan

får blåsa ut mot hav och nå din strand. Sand kan få flaskan att stanna på

land. Ta hand om flaskan som du ser med ett kärleksbrev i. Inuti doftar

flaskan och brevet parfym och är gulnat av ålder och te för att ge det rätt färg

och form. Storm kan du höra om du trycker ditt öra mot flaskans hals. Vals

eller mazurka kan du dansa till ljudet från denna storm som blir till ljuv musik

för den är unik i sitt slag. Jag har i brevet skrivit allt som jag vill du ska veta.

Leta längst ner i flaskan för där finns en nyckel, den går inte till min cykel utan

till mitt hjärta




Fri vers av wildah
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-10 21:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint...flaskpost..
2012-01-13

  Arne Ugglemosse
Fantastisk form på texten, var har du fått inspiration till den typen av rim? (Där slutordet rimmar på startordet i nästa mening, bland annat.) Är det kanske själva denna dikt som är innehållet i flaskan?
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah