Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Per B. För inspirationen!


Pga av en hund


hon eller?

stående på månen
med livet utsträckt
mellan fingrarna

sorgeögats
tårlöshet
rör dig

kanske

sök

en fallskärm
i det bortom
som skär
genom hjärtat




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-10 23:06



Bookmark and Share


  Börje Larsson
jo, det gäller att se långt.....
2012-01-11

  Ninananonia VIP
kanske där... :)
2012-01-10

  Per Blomqvist
Åh du har det under huden.
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP