Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor

I stilla natten
dansar drömmar
genom hjärnans vindlingar
far ut i evigheten
gör sina resor i universum.

I drömmarna kan jag
få fantisera mig bort
till andra världar

så vaknar jag upp
och kommer ihåg mina drömmar
under natten
och upptäcker att de är
skärvor från verkligheten

det jag vill upptäcka
men inte vågar söka mig till

det jag längtar
kärlekar jag vill uppleva
ett annat liv

men verkligheten visar
att det jag har
det har jag nu

och låt det andra vara drömmar






Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-11 01:48



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Drömmar är nödvöndiga
2012-01-12

  anits VIP
Mycket vackert, berörande och tänkvärt
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP