Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev livet

Liv, liv, liv, liv
det är till låns
du har din stund på jorden

Liv, liv, liv
det kan slockna
när du minst anar

Håll din låga brinnande
sprid värme
se människorna
bry dig

Allt är så skört
se det vackra i tillvaron
lev i livets berg och dalbana
och ta vara på nyanserna
skiftningarna

Inför döden
är vi alla lika
hög som låg
det finns ingen nåd

Men innan dess lev.....




Fri vers av AA VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-11 23:31



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja lev....gillar
2012-01-12

  Ninananonia VIP
:) lev ja just så... gillar...
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP