Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är enbart menat som positiva ord. Min sanning, min tro, mina tankar.


Av-slöjad

Talar inte i tungor – tack och lov
Talar inte i avskalade sanningar
Talar inte med en
slöja ovanpå orden

Talar bara i raka puckar
Samtidigt är det just det
som allra hårdast smärtar
Som en käftsmäll när pucken slår

Men hellre veta var någon står
Även om det smärtar
Än att inte välja sida alls
Oavsett vad de må gälla

Moral, samhällsfrågor, kärlek
eller bara en ovisshet
Alla behöver vi veta var
vi har varann




Fri vers av Magica VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-12 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP