Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till A

Jag är sorg så stark
att den knappast kan bäras.
Jag är barndomen
som ser sig själv förtäras.
Jag är köldsträckt tyg i vinden -
ett lidandets beting.
En sönderläst kontaktannons
som vilse blåser kring.

Du är bleka glansen av
ett fyrljus på nattens hav.
Du är vatten. Du är Gud.
Du är solkysst brunbränd hud.
När sorgen sätter allt i gung
är du mitt vårregn på solvarm ljung.




Fri vers av Orm den gamle VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2012-02-12 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orm den gamle VIP