Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi får de ledare vi förtjänar?




Icke titta - blott administrera! (limerick)

 

Det ledande skiktet på Rosenbad av idag
sprider blåskimrande dunster ur ättikslag.
En visionslös ministär
som dunkelt fogat isär 
segregering och seg regering med jobbskatteavdrag.




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna