Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väck mig nu och säg vad drömde du

sen den dagen har jag sett ner
på marken jag lämnar spår
varsamt bevakat varje steg
men det är inte jag som har gått
det är år
när jag ser upp mot dig igen
då vinden är kall ikväll
tvingas blicken mot vårt minnavalv
där stjärnorna ej är de samma




Fri vers av lilla moln
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-12 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln