Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




ödeläggelse...

 

med folkrikt liv i rörelse

 

nu

stilla tyst förstörelse

dag som natt

hårt utsatt

för vind regn och åska

och vilda barns spottloska


skorstensröda varningsljus

lyser upp mot flygplansbrus

grinden gnisslar inte mer

allt stål skall skrotas ner

och tystnaden för alltid gälla

när växter marken återställa

 

(c) tk.




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 258 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-13 00:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fabrik som läggs ner??? bra skrivet
2012-01-13

  Lars Hedlin
Vackert beskrivet
2012-01-13

    ej medlem längre
Ett rim i bönform!

Thyra!

Be mer-om nu bönen hjälper!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra