Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns vänner och dom som kallar sig vän




Din hand

 

 

jag minns den än

din varma hand

 

som så varligt

smekte min kind

 

din blick ditt leende

när du gick ut genom

porten

 

skönt att veta att det finns

någon som du

 

en sann och ärlig vän

glad att du finns och

visade mig det

 

just när jag behövde

en varm hand mot

min kind

 

 

anits 13 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-13 00:20



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fina rader. =)
2012-01-16

  Anya VIP
Mycket fint, blir glad och berörd av att läsa.
2012-01-13

    Yarissa
Väldigt fint!
2012-01-13

  poetryGirl
mycket ömhet i dina rader
2012-01-13

  Eva Helene VIP
En sådan vän är guld värd. Fint!
2012-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Det finns kristna och de som kallar sig kristna.
2012-01-13

  Bibbi VIP
Underbart.
2012-01-13

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin
2012-01-13

  Lars Hedlin
Gillar denna dikt !
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP