Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakåt och frammåt!

Bakåt och frammåt

Runt och runt

Kan inte riktigt se var jag hamnar

Men det gör ingenting!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 01:12



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
motsols om det blir för snurrigt...
2012-01-18

  Karina"Kia"
Fram och bak
Ut och in
Lite runt omkring
Snurrigt..snurrar runt
Livet i allt livat
sortera,betrakta och att förstå
livets alla snaror
kan vara svårt att förstå


Men visst
låter det som du har varit ute på årets mellandagsrea och in på årets vinterrea..
snurrigt värr ;-)
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin