Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömnsvårigheter


Kung Alkohol

C2H5 OH
Förbannade formel!
Om jag bara kunde slita bort en atom
gjorde jag det.
-Jag tror på Gud men Kung Alkohol är starkare
säger en människa jag bryr mig om.
-Någon måste säga åt mig att sluta
jag kan inte själv.
Om inte Gud slår dig i skallen
måste du själv ta ansvaret
och sluta gnälla över Kungen.
Vi andra kan bara titta på.




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-13 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP