Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Blodröda läppar

svarta lockar

ögon som ser in i min själ

Dina ögon mina ögon drunknar i varandra

Vi ser nya vägar till...till..  ett nytt liv!

Vi skall alltid älska, älska varandra

Inga andra kan klandra oss

för i hela världen finns bara du och jag

När jag ser in i dina ögon glömmer jag allt annat

vill inget annat än vara nära dig.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-24 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP