Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens hav

 

Alla strömmar vi med livets vatten

på väg mot evighetens hav.

Stilla strömmar silverklara

strida forsar bråtesfyllda

små små obemärkta bäckar

leriga rännilar med smutsat vatten

alla mynnar de i evighetens förenande hav.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-09 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP