Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen kommer

Jag känner en samhörighet
en hetta född ur lusten.
Bara ser hennes ansikte
det där sensuella leendet.
En sexuell attraktion uppkommer
som sprider sig
genom kroppen
och genom själen.
Blodet rusar snabbare
och pulsen ökar.
En storm är
i annalkande.
Måste jag hålla emot
eller bara släppa taget?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-13 12:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och berörande skrivet
2012-01-15

  Maj-Lis VIP
Vem har månne...fått ditt blod att rusa
Vackert
2012-01-13

    lory
underbart skrivet.....
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP