Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springa

För en kort, kort stund
var jag alldeles tyst

när ögonen öppnades igen
kunde jag höra allt
som det var då
innan
den röda pennan strök mitt namn -
enligt den där listan fanns jag inte längre

Jag sa att jag hade något att utbjuda
rädslan fick mig faktiskt att tro
tills den dag
då tiden tog tillbaka allt
som var mig belånat


Jag springer ännu så fort jag kan




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-13 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon