Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målet

På olika håll här i världen

strävar vi
om än med olika medel

sömnigt rus, glömska, rädsla,
förgänglighet, mod, trötthet

ditt verktyg kan vara min
mardröm och motståndet
kan rentav vara ditt medel;
hästryggen som du skrider fram på
"Ta tjuren vid hornen!"

kanske har du aldrig tänkt att vi siktar lika högt
att målet - ordet - är detsamma
du läser det bara baklänges
när någon annan tror sig läsa "rätt"







Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon