Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstraktioner

Jobbar med
abstraktioner
av verkligheten

Ord och åter ord
formulerade till texter
berättelser
som analyseras
utifrån olika perspektiv

Verkligheten ses
genom berättelser
svårt att beskriva
och än mindre få andra att förstå
vad jobbet går ut på

Varför inte jobba som kock eller bartender
det är är konkret och beskrivbart
man får människor att må bra, njuta
koppla av från vardagen
det går direkt att följa upp
om kunden gillar det man gör




Fri vers av AA VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-13 16:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Men vilket spännande jobb ändå... att få gå in i en berättelse...ändra små detaljer och skapa någonting nytt.. :)
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP