Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
c a n c e r


kulvert

våning efter våning
över mig
rum, med nytt liv
salar med ängslan
människor

går under




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-13 21:18



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kulvert - kusligt
2012-01-17

  karenina VIP
oerhört träffsäker
2012-01-16

    ej medlem längre
Very good. Me like.
2012-01-16

    ej medlem längre
Du trollar fram en bild av längtan, ensamhet och samtidigt en styrka, med dina ord. Av dina texter känner man alltid så mycket...det är skrivarkonst det!
2012-01-13

  Anoo Niskanen VIP
Din poesi får igång många tankar, eftersom dina ord går att tolka på många olika sätt. Tycker om det...
2012-01-13

  Maj-Lis VIP
Bra
Mycke rör sej ovan jord
2012-01-13

  Fru Intighet
Genialiskt som alltid.
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP