Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metafår

Sanningen är ett tusenhövdat vidunder

- Och poetens favortisport

är att meta-får




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-14 09:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha underbart! ;)
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin