Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto januari 2008




Ljusa tankar

 

 

januari

ljuset återvänder

 

kanske finner jag

kärleken nu

 

i januari månad

 

 

 

anits 14 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-14 20:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fint och skört på något vis. Håller tummen för diktarjaget.
2012-01-15

  Eva Helene VIP
Januari, visst är det hoppets månad då ljuset återvänder!
2012-01-14

    Birgersdotter VIP
Hoppas det
2012-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Hoppet är skönt. Drömmen hålls vid liv.

Fin bild!
2012-01-14

  M M Mannheim VIP
Det hoppas jag att du gör Stina!
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP