Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somebody made up my mind

 

Det var lovat sen innan

förutbestämt

av andra makter än hon själv

och hon kunde inte för sitt liv minnas

vad hon velat den där gången för längesedan

 

Hon sparkar maskrosor åt sidorna

och tappar telefonnumrena i snön

sen sätter hon sig och dricker

varm choklad i en driva

 

Han väntar redan på nästa möte

sängen är nybäddad och han har sina bästa underkläder

lukta gott

och med spriten i fickan

lämnar han dåtid och reser bakåt

för hon väntar

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-01-21 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN