Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack molgan, ord, compatible och nopoet för att ni påskyndade min inre debatt kring bekräftelse

se nya änglar: poeter.se/exhibition.php?exId=1244        


sexbomb två; eller kvinnans list övergår mannens förstånd

 

det är bara de kvinnor

som inte funnit sin sensualism

- som måste klä ut sej till sexbomb




Övriga genrer av sol
Läst 607 gånger
Publicerad 2006-01-21 17:55



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
*ler* Jupp. Så är det. För att citera gruppen Stockholm Inkasso:
"Det e de som e svaret, vissa bara har ´re"

*bugar*
2006-02-02

  Daniel_78 VIP
bättre att vara hel och sansad
än att spränga sig i bitar för varje ny man
2006-01-24

    Porslinsdockan
JA det är kanske sant!
2006-01-22

  Ord
Varsåågood sol !

Känns inte som någon uppoffring att gå i försvar för dig ,
då det lika gärna kunnat handla om mig eller någon av oss alla som vill/
har behov av att dela med oss av oss själva , och att synas..

Å visst är det sant..din sanning.. *skratt* det är skillnad på att vara "sexbomb" och att KLÄ UT sig till en....

Sexbomb är ju ett "bimboladdat" uttryck , men just detta gör ordet så
genialiskt i detta sammanhang , det rör om och skapar debatt..häärligt !!

Men visst kan både Man och Kvinna vara "sexbomber" oavsett utstyrsel..
..menar..en blick och ett leende av "rätta sorten" kan nå det allra djupaste
av min sexualitet om så avsändaren är iklädd säckväv.... (gäärna lite trådigt sliiten... ;-) *skratt*

Tack igen goa solstråle !

/ Crister
2006-01-22

    Andersx
hallå....det stämmer väl inte. Det finns många sensuella kvinnor som gillar att klä sig sexigt. Det gäller väl också män.
2006-01-21

  rebecca d VIP
ja, det kan jag helt och fullt hålla med om...bra!!
2006-01-21

    Bodil Sandberg
Vilka kloka rader...håller fullständigt med....sensualismen finns ju till sist iallafall inuti...så är det ju bara...
2006-01-21

    Compatible
Du har hittat din sensualism, OCH är en sexbomb... utan att klä ut dej.. *ler*
2006-01-21

  Anders P VIP
är kvinnan till för att behaga mannen? I så fall kan vi aldrig bli jämlika.
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol