Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äger

När vredens lava sipprat ut
och kärleksord på nytt värmer själen

När ilskan tagit slut
och empatin åter finns i inombalken

När hjärtat är tömt på sorg
och åter finner ro i dagens ljus



Då äger jag min tid




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-01-21 12:25



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Tack för denna positiva, härliga, sköna & livsbejakande text. Att läsa den är lika med att vakna till liv !
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn