Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




Sexords x 3

 

Fostrad till undfallenhet - via patriarkatets lag.

 

Ville alla väl -  mötte manipulerad ondska.    

 

Självbestämmande i allt - är egen chef.

 

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers av thyra
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-16 01:51



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
bra formulerat!

den andra träffar hårdast.
2012-01-16

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet..gillar sista allra mest
2012-01-16

    ej medlem längre
En ny diktform för mig.Roliga ,charmiga och även tänkvärda.
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra