Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6-ordare (novell)

 

Takbjälken håller! Var fan är rephelvetet?

 

 




Prosa (Novell) av Pitbullpudelns kärna
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-16 14:51



Bookmark and Share


    Tea Alex
:D


Jag blir av någon anledning rejält full i skratt av den här. Trots det hemska innehållet. Applåd till dig!
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna