Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lida

Att leiden
Att glauben

Tro - Lida

Lider du så tror du, tror du så lider du.

Vi måste alla någon gång lida för att kunna tro, och tro för att kunna lida.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TyskaTanten
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-16 14:47



Bookmark and Share


    lory
sant,så sant...
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

TyskaTanten
TyskaTanten