Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om vad jag fann när jag kom in i ett övergivet hus vid en vägkant.


Bjernen(björnen)

I huset vid vägen








står















den uppstoppade björnen



















och glor.




Fri vers av TyskaTanten
Läst 221 gånger
Publicerad 2012-06-15 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TyskaTanten
TyskaTanten