Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De löstes upp och simmade ut

Meine falsche Zähne
En kväll, när jag kom in i das Schlafzimmer
då hade dom lösts upp
unt simmade ut

Jag förstod nicht
vad som hände

Unt de schwamm
schwamm...
schwamm....
bist in die nacht näherte...
hinaus in die nacht
der mond


Tills de inte längre var till
utan schwamm....
schwamm....

Månen tog dom
Dom blev mångalna

Inför min bara, tyska blick




Fri vers av TyskaTanten
Läst 233 gånger
Publicerad 2012-02-07 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TyskaTanten
TyskaTanten