Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min danske vän

Meine dänisch freunde
Meine dänisch liebling

Du bist meine dänische glück
Ich liebe Copenhagen, Ich liebe tot.

Jag glömmer aldrig tivolibesöket i Köpenhamn,
för många dagböcker sedan.

O, Hartvig!
warum hast du deinen Weg gehen i Mars?
Du är som min fot, min einzeiger Freund

Jag kan trampa på dig men ändå
förblir du min trogne vän

I Danmark, i Detuschland, I Sverige, I Azerbadjan...

du bist meine trognaste, godaste vän överallt

aber jetzt hast du mich in Aufruhr versetzt




Fri vers av TyskaTanten
Läst 199 gånger
Publicerad 2012-05-03 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TyskaTanten
TyskaTanten