Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting för dig

Här finns ingenting
för dig

det är härligt att du vet
att jag är ingenting för dig




Fri vers av Fritjof Blom
Läst 230 gånger
Publicerad 2012-01-16 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fritjof Blom
Fritjof Blom