Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som röda pölser i en paella


du frågade:
Finns det något jag kan äta?

Visst frågan är fri.
Den kan få ett positivt svar om man har tur,
men

Det var inte så det skulle vara.

Du skulle bo här med eget hushåll,
inte dela med mig.

Men det vi sa har flutit samman med det vi inte tänkt.

Det går bra
ändå.

Ge och ta med öppen hand tills vi inte orkar mer.






Fri vers av Piraya
Läst 193 gånger
Publicerad 2012-01-16 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya