Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tappar, finner, faller

Mossan kryper på min själ

 

ytterligheterna avgör var jag är

hur jag ser ut

i min egen spegel

 

tappar, finner, faller

 

själens rigor mortis

förlöses

omkring vid framför och ovan

Dig




Fri vers av Nio
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-16 23:38



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
ja, värd att läsa, att tappa, finna, falla.. en känsla av sorg eller djup insikt förmedlas till mig.. skrattet har tystnat och man kan finna flera tolkningar till vem det är som är där förutom jaget
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio