Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återgång

Helgerna är slut och allt
återgår till vardagen.

Äldsta dottern åker hem
till sitt och jag börjar
skolan igen.

Snart är våren här.
Underbart!!




Fri vers av mjuk
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-16 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk