Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtfullhet

Människan
är outgrundlig
gåtfull

Lager på lager
av erfarenheter
arv
och kultur
formar människan

Det du ser är bara en yta
en reklamskylt
som utåt visar vem du är

Under ytan
finns människan
som är fylld med olika lådor
som ständigt överraskar.




Fri vers av AA VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-17 18:01



Bookmark and Share


  aol
vad man än blir finnes och har man ändå med sej den man är,
2012-02-24

  Ninananonia VIP
finurliga tankar...gillar..
2012-01-19

    lory
bravo..komplex...sortering..
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP